Når sneen falder rykker vi ud med glatførebekæmpelse

Ring: +45 6040 7575Indhent tilbud

Snerydning og saltning

Når sneen er faldet kan det give ubehagelige overraskelser, hvis den ikke bliver ryddet straks. Vi holder øje med med vejret 24 timer i døgnet og råder over det mandskab og materiel til opgaven.

Vi udfører glatførebekæmpelse på fortove, gårde, parkeringsområder og indgangspartier m.m. Der er flere fordele ved at vælge Brink Service glatførebekæmpelse f.eks.

  • 24 timers døgnvagt
  • Moderne maskinpark
  • Fast pris pr. udrykning
  • Stabil og mødesikker

Hos Brink Service føler vi os hjemme i at skabe tryghed omkring dit hjem med professionel snerydning og saltning. Tryghed er også at vide, at fortove og p-pladser bliver ryddet og gangsikre så hurtigt som muligt, når sneen falder.

Brink Service sørger for snerydning og saltning, så jeres fortove, p-pladser og indgange er farbare og sikre, når personale, kunder eller beboere skal frem.

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt os for en uforpligtende snak, tilbud, spørgsmål eller en gennemgang af jeres behov. Vi giver gerne vores bud på, hvilken vedligeholdelsesplan, der er optimal for netop jeres område. Vi kan kontaktes via telefon på +45 6040 7575 eller via e-mail på info@brink-service.dk.

Vi garanterer enestående service

Det er som sådan ikke raketvidenskab at udføre de opgaver, der er forbundet med ejendomsservice. Derfor satser vi hårdt på god service – for vi ved, at det gør en stor forskel.

Stabil kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.

Fleksibel service

Vi tilpasser os vores kunders behov, så det hele går op i en højere enhed.

Stor tilfredshed

Vi er utrolig stolte af at være en foretrukken samarbejdspartner i hele Storkøbenhavn.

Er du kunde hos os, har vi har 24 timers døgnvagt, hvis uheldet skulle være ude.

Få et uforpligtende tilbud

Brink Service servicere både boligforeninger og private opgange i København og omegn. Vi er kun ét telefonnummer væk og kan træffes døgnet rundt, hvis uheldet har været ude. Vores ejendomsservice er fleksibel og pålidelig, samtidig med, at vi kan stå for alt på jeres ejendom.

Brink Service

Carl Nielsens Allé 4, 2. th.
2100 København Ø
CVR-nummer: 20415193

}

Brink Service

Mandag - Fredag: Kl. 8-16
Døgnvagt ved akut skade