Lad os stå for Jeres trappevask i intervaller der passer Jer

Ring: +45 6040 7575Indhent tilbud

Trappevask og rengøring

Lad os stå for trapperengøringen, vi ved hvad der skal til, gennem mange års erfaring. Intervallet tilpasses efter jeres behov.

Man skal selvfølgelig være tryg ved de mennesker der færdes på trappen, derfor er vi altid flinke og imødekommende. Vi fejer eller støvsuger altid fra top til bund, bruger rene gulvklude eller microfiberklude, rent sæbevand med duft til hver trappe, rengøring under måtter, fjerner gratis aviser & reklamer. Balustre, vanger, vindueskarme, postkasser og gelænder m.m. aftørres i fast interval.

Trappeopgangen er et af de vigtigste steder at holde rent

Her går mange mennesker på præcis de samme trin, og tit mange gange om dagen. Mennesker, der ikke nødvendigvis har samme standard indenfor rengøring eller samme gode rutiner med at holde orden omkring sig selv.

Trappen er den første del af vores hjem vi møder når vi kommer hjem og er også det første, der møder vores gæster. Samtidig ser vi tit, at når det første stykke tyggegummipapir, cigaretskod eller andet affald ligger i opgangen, får det hurtigt følgeskab. Så det er vigtigt at holde trappen ren.

Kontakt os helt uforpligtende

Kontakt os for en uforpligtende snak, tilbud, spørgsmål eller en gennemgang af jeres behov. Vi giver gerne vores bud på, hvilken vedligeholdelsesplan, der er optimal for netop jeres område. Vi kan kontaktes via telefon på +45 6040 7575 eller via e-mail på info@brink-service.dk.

Vi garanterer enestående service

Det er som sådan ikke raketvidenskab at udføre de opgaver, der er forbundet med ejendomsservice. Derfor satser vi hårdt på god service – for vi ved, at det gør en stor forskel.

Stabil kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.

Fleksibel service

Vi tilpasser os vores kunders behov, så det hele går op i en højere enhed.

Stor tilfredshed

Vi er utrolig stolte af at være en foretrukken samarbejdspartner i hele Storkøbenhavn.

Er du kunde hos os, har vi har 24 timers døgnvagt, hvis uheldet skulle være ude.

Få et uforpligtende tilbud

Brink Service servicere både boligforeninger og private opgange i København og omegn. Vi er kun ét telefonnummer væk og kan træffes døgnet rundt, hvis uheldet har været ude. Vores ejendomsservice er fleksibel og pålidelig, samtidig med, at vi kan stå for alt på jeres ejendom.

Brink Service

Carl Nielsens Allé 4, 2. th.
2100 København Ø
CVR-nummer: 20415193

}

Brink Service

Mandag - Fredag: Kl. 8-16
Døgnvagt ved akut skade